Policia përleshet me protestuesit në Francë

Policia përleshet me protestuesit në Francë

Sot, në rrugët e Parisit: përleshje mes studentëve protestues dhe policisë lidhur me planet e reformave të qeverisë për sindikatat. Sipas planeve, thuajse të gjitha rregullat e rrepta të Francës për sindikatave do t’u nënshtrohen negociatave.

Shpërndaje në: