Posti i ri frymëzon Kelmendin, ai tani ka shumë ide

Posti i ri frymëzon Kelmendin, ai tani ka shumë ide

Në këtë takim, transmeton kë, ai tha se po synojnë që hapësirat të cilat i menaxhon Agjencia Kosovare e Privatizimit të jenë në shfrytëzim të ndërtimit të zonave ekonomive të komunës së Podujevës në mënyrë që ato zona të jetë një mbështetje për zhvillim ekonomik.

“Kam shumë ide dhe të gjitha këto m’u ka dhënë mundësia që t’i përfundoj. Qeveria e Kosovës ka krijuar një fond për garantimin kredive për ekonomi të vogla dhe për këtë e informova kryetarin që afaristët që dëshirojnë të kenë qasje në këtë fond, të konkurrojnë në bankat e Kosovës dhe projektet e atyre që i plotësojnë kushtet për projekte të gjendet mbështetja e tyre me anë të këtij fondi”, tha ai.

 

 

 

 

 

Shpërndaje në: