Premtimi i shefit të tij nuk u realizua, tash Hyesni thotë se autostrada e Gjilanit do të përfundojë brenda vitit 2024

Premtimi i shefit të tij nuk u realizua, tash Hyesni thotë se autostrada e Gjilanit do të përfundojë brenda vitit 2024

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka thënë se autostrada Prishtinë-Gjilan pritet të përfundojë brenda vitit 2024. Sipas tij, problemet e shpronësimit dhe rritja e hapësirës për gërmime janë faktorët që kanë shtyrë në afatin e përfundimit

Shembja e dheut ishte një nga shkak arsyet që sipas tij, nuk ka përfunduar ende rruga në kohën e premtuar.

“Ka pasur revidim të projektit të autostradë së Gjilanit, është zgjeru zona e shpronësimit, është rrit hapësira në të cilën do të ndërtohet pjerrtësia ku do të bëhen gërmimet. Më herët nuk ka pasur shembje të dheut, ka vende ku deri në 50 metra duhet të gërryhet kodra”, ka deklaruar Hyseni në Debat Plus.

Periskopi vazhdimisht ka raportuar për shkeljet dhe keqpërdorimet në këtë autostradë…

Shpërndaje në: