Pse festohet dhe protestohet më 1 Maj?

Pse festohet dhe protestohet më 1 Maj?

Në mbarë botën shënohet 1 Maji.

Por si ka ardhur deri te shënimi i kësaj date?

Protesta të përgjakshme, ngjarje të mëdha që ndryshuan rrjedhën e historisë sa u përket të drejtave të punëtorëve…

Shpërndaje në: