Pse i puth Arian Çani femrat?

Pse i puth Arian Çani femrat?

Arian Çani më në fund ka dhënë sqarim se përse i puth femrat në televizion. Ai tha që këtë e bën pak për ta shijuar puthjen dhe pak sa për spektakël.

Shpërndaje në: