Pse përmendet Shqipëria si arsye që Britania të largohet nga BE?

Pse përmendet Shqipëria si arsye që Britania të largohet nga BE?

Në Britaninë e Madhe, janë shtuar zërat zyrtarë të cilët nuk e duan këtë vend në Bashkimin Europian.

Një arsye, sipas tyre, është se në të ardhmen, edhe Shqipëria, Turqia dhe vendet tjera të Ballkanit mund të jenë pjesë e BE’së.

Shpërndaje në: