Pushtetarët për tre muaj “e hëngrën” shtetin

Pushtetarët për tre muaj “e hëngrën” shtetin

Në tryezën e kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa dhe stafit të tij nga janari deri në mars të këtij viti janë ngrënë ushqime në vlerë 92 mijë euro. Për këta tre muaj kreu i ekzekutivit ka shpenzuar rreth 30 mijë euro më shumë për dreka zyrtare se në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Gazeta Fjala, sjellë shpenzimet e detajuara për zyrtarët kryesor të shtetit nga buxheti, për pjesën e parë të vitit 2016. Në dokumentet e siguruara, shihet se të gjithë kanë filluar t`i rrisin shpenzimet e luksit, përfshirë udhëtimet zyrtare, mëditjet, telefoninë mobile, karburantet  e drekat zyrtare.

Shpërndaje në: