Putini e thërret në luftë ish-kampionin e botës në boks

Putini e thërret në luftë ish-kampionin e botës në boks

Ushtria e Vladimir Putinit është detyruar të thërrasë një ish-kampion botëror të boksit 49-vjeçar për të luftuar në Ukrainë.

Gjiganti Nikolai Valuev, i cili është 2.13 metra i gjatë, është kampioni më i gjatë dhe më i rëndë i botës në historinë e boksit.

Në kulmin e tij, ai peshonte 149 kg.

Pasi doli në pension në vitin 2009, ai shkoi në politikë dhe iu bashkua parlamentit rus ose Dumës në vitin 2011 si anëtar i partisë Rusia e Bashkuar që mbështet Putinin.

Për shkak të madhësisë se tij gjigante, duhej bërë një karrige e veçantë që ai të ulej kur të merrte pjesë në parlament.

Shpërndaje në: