QKUK me gjoba administrative për të dënuarit e ‘Medicus’

QKUK me gjoba administrative për të dënuarit e ‘Medicus’

Doktorët e dënuar në rastin “Medicus”, Sokol Ajdini dhe Lutfi Dervishi, ende nuk kanë marrë asnjë dënim në QKUK për atë që Gjykata i ka gjetur fajtorë në dy shkallë – transplantimin e organeve. Por, për shkak të mosprezencës në punë gjatë një inspektimi me ulje në pozitë është dënuar Sokol Ajdini kurse vërejtje i është dhënë Lutfi Dervishit

Komisioni Disiplinor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës e ka ndëshkuar me ulje në detyrë pa të drejtë avancimi shefin e Mjekimit Intensiv të QKUK-së Sokol Ajdini, i dënuar me 5 vjet burg edhe në rastin “Medicus”.

Shpërndaje në: