Rastet e reja me koronavirus raportohen nga këto komuna

Periskopi.com Lajme

205 raste të reja me koronavirus janë konfirmuar nga IKSHP-ja në 24-orësihin e fundit.

Me më së shumti raste pozitive rezulton komuna e Prishtinës me 45 raste, pasuar me komunën e Gjilanit ku janë raportuar 20 raste, transmeton Periskopi/

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 45 raste, komuna Gjilan 20 raste, komuna Ferizaj 17 raste, komuna Mitrovicë 16 raste, komuna Prizren 16 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Fushë Kosovë 6 raste, komuna Lipjan 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Kaçanik 5 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Rahovec 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Suharekë 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Kamenicë, Klinë dhe Shtërpce. /Periskopi/

Shpërndaje në: