Remi: Astrit Dehari martir, burgjet e Kosovës joprofesionale

Remi: Astrit Dehari martir, burgjet e Kosovës joprofesionale

“Qendrat e paraburgimit dhe burgjet e Kosovës udhëheqen nga ekipe joprofesionale. Për më shumë, janë kampione të shkeljeve ligjore. Këtë e dinë zinxhiri menaxhues, prej të parit e deri te niveli më i lartë i shtetit”, shkruan Remi në Facebook, i cili është dënuar për krime lufte, transmeton Periskopi.

Shënimi i plotë i Remit në Facebook:

Astrit Dehari dhe shteti normal

Qendrat e paraburgimit dhe burgjet e Kosovës udhëheqen nga ekipe joprofesionale. Për më shumë, janë kampione të shkeljeve ligjore. Këtë e dinë zinxhiri menaxhues, prej të parit e deri te niveli më i lartë i shtetit. Astrit Dehari duhet të cilësohet martir i drejtësisë së dështuar në Kosovë. Duke njohur familjet e Astritit dhe të bashkëakuzuarve të tij, dyshoj thellësisht që ata të kenë pasur gisht në aktet për të cilat akuzohen. Shteti duhet të reflektoj.

Astrit u prehshë në paqe.

Për mua je hero.

Ndër të parët që të trasoj fillesat e një shteti normal…

Shpërndaje në: