Rexhep Selimi: Zgjedhje të reja për një Kuvend normal

Rexhep Selimi: Zgjedhje të reja për një Kuvend normal

Rexhep Selimi thotë se opozita është bashkë dhe kërkon zgjedhje të reja.

Ai deklaron:
Jo absulitisht NISMA është me ne, ishim bashkë, të trija grupet parlamentare, Aleanca, NISMA, Vetëvendosja ishim bashkë në këtë seancë, do të vazhdojmë bashkë
Dhe mbi të gjitha duhet të konfirmojmë edhe një herë, se përballë kësaj mazhorance jo-legjitime, përballë një Qeverie jo legale, opozita do të vazhdojë me qëllime të përbashkëta, në rrugën e saj të përbashkët.
Të trija grupet parlamentare janë bashkë. Ne do të vazhdojmë normalitetin kur të kemi zgjehdje të lira, pas zgjedhjeve të lira kur të kemi një Kuvend normal.
mal.

Shpërndaje në: