Rrahje në avion, kapiteni detyrohet të bëjë ulje emergjente

Rrahje në avion, kapiteni detyrohet të bëjë ulje emergjente

Sipas gazetës belge ‘Soar’, e gjitha ndodhi për shkak të sjelljeve agresive dhe të pabesueshme të një njeriu nga Evropa Lindore.

Sipas kësaj gazete pavarësisht përpjekjeve të ndajnë burrat nga rrahja, kapiteni vendos të bëjë ulje emergjente në aeroportin e qytetit italian të Pizës, duke mos u specifikuar se nga cili vend i Evropës Lindore vinte njëri nga personat që u rrahën me njëri-tjetrin. Kurse pas uljes së avionit, policia ka arrestuar katër persona të dyshuar./Indeksonline/

Shpërndaje në: