Rritet numri i të vdekurve në Pakistan

Rritet numri i të vdekurve në Pakistan

Zyrtarët thanë, po ashtu, se dje, nga eksplodimi i një cilindri të gazit është shkaktuar zjarr i madh në një tanker të naftës, që nuk përdorej për transport, në vendin Gadani, me ç’rast janë plagosur afro 50 persona të tjerë, që punonin në çmontimin e anijes.

Së paku 30 vetë raportohet se konsiderohen të zhdukur.

Ky kapacitet, që shtrihet përgjatë 10 kilometrave të bregdetit pakistanez, ndodhet afro 60 kilometra në veriperëndim të qytetit-port, Karaçi.

Ky është kapaciteti i tretë i tillë më i madhi në botë dhe në të janë të punësuar më se 6 mijë vetë.

Shpërndaje në: