Rrjedhja e re tregon panelet e xhamit të serisë iPhone 15

Rrjedhja e re tregon panelet e xhamit të serisë iPhone 15

Rrjedhjet e serisë iPhone 15 po intensifikohen dhe shtimi më i fundit tregon panelet e xhamit të përparmë për telefonat e ardhshëm

Ne i shohim më nga afër panelet e iPhone 15, iPhone 15 Pro dhe Pro Max, të cilat të gjitha mburren me prerjen në formë pilule Dynamic Island për kamerën selfie dhe sensorët FaceID.

Modelet Pro kanë korniza dukshëm më të holla në krahasim me iPhone 15 të zakonshëm  i cili ka të ngjarë të ripërdor panelet nga seria 14Pro, , raporton Gazeta10.

Bazuar në informacionin që qarkullon në bloget kineze, panelet për modelet Pro marrin një përpunim të ri të skajit të harkut 2.5D me një lakim të shtuar.

Të katër modelet e reja të iPhone do të sjellin akoma ekrane të sheshta, megjithatë, kufijtë më të hollë dhe të lakuar pritet t’i bëjnë aplikacionet mbrojtëse të ekranit pak më të vështira në iPhone 15 Pro dhe 15 Pro Max. Bazuar në spekulimet, gjatësia dhe gjerësia e kufijve të kornizës zvogëlohen me rreth 0.5 mm.

Shpërndaje në: