Samsung Galaxy S8 do të jetë celulari më i zgjuar

Samsung Galaxy S8 do të jetë celulari më i zgjuar

Lajmi vjen një muaj pasi Samsung njoftoi se është marrë vesh që ta blejë kompaninë për inteligjencë artificiale të quajtur Viv.

Samsung ka në plan që të fusë platformën e inteligjencës artificiale në linjën e celularëve Galaxy, si dhe në pajisje shtëpiake dhe pajisje veshëse.

Inteligjenca Artificiale, një term që përdoret për të përshkruar aftësinë e një makine, kompjuteri apo sistemi për të imituar inteligjencën njerëzore, pritet që gjerësisht të jetë prezent në kompjuterët e së ardhmes.

 

Shpërndaje në: