Shanghai përdor teknologjinë e njohjes së fytyrës në aeroport

Periskopi.com Tech & Auto

Kina po vazhdon të bëjë hapa gjigant në teknologji, duke treguar se janë lider global në këtë lami.

Tash në aeroportin e Shanghait do të keni një kontroll automatike, ku indentifikmi juaj do të bëhet përmes njohjes së fytyrës, transmeton Indeksonline.

Shumë aeroporte në Kinë e kanë teknologjisë së njohjes së fytyrës por teknologjia e re në aeroportin e Shanghait është plotësisht e automatizuar.

Kjo lloj e teknologjisë po i ndihmon shumë stafin kontrollues dhe sigurimin në aeroport.

 

Shpërndaje në: