Shenja e ditës

Periskopi.com Zoya

Me hënën në shenjën tuaj mund të kesh aq shumë energji sa tu tregosh të gjithëve se çfarë je e aftë të bësh kur ta jep truri për diçka!

Nuk mungojnë sfidat, por arrin ti menaxhosh me inteligjencë.

E di mirë kujt ti besosh , dhe kujt të leverdis ti qëndrosh larg. Sektori më i kënaqshëm për momentin është ai sentimental. Afërdita të ëmbëlson dhe favorizon lidhjet në distancë.

 

Shpërndaje në: