Shenjat që niveli i stresit tuaj është shumë i lartë

Shenjat që niveli i stresit tuaj është shumë i lartë

Nuk ka rëndësi nëse është i lidhur me punën, probleme financiare apo nëse jeni vonë për një darkë pasi shumica e të rriturve shpenzojnë dy orë e 11 minuta duke u ndjerë të stresuar.

Sipas Dr.Megan Arrow, psikologe, ekzistojnë 10 shenja që tregojnë se niveli i stresit tuaj është shumë i lartë:

1-Zemra juaj rreh fort

2-Nuk përqëndroheni dhe humbisni se çfarë po ndodh në një film

3-Nuk qëndroni pa lëvizur

4-Shmangni seksin

5-Ju dhëmb stomaku

6-Probleme me gjumin

7-Humbisni zërin

8-Grindeni me të tjerët

9-Ju duket sikur bota po merr fund

10-Keni shumë ftohtë

 

Shpërndaje në: