SHKUNDEN ÇMIMET për Ramazan!

SHKUNDEN ÇMIMET për Ramazan!

Rrjeti më i madh i marketeve “Viva  Fresh  Store”  për muajin e Ramazanit ka përgatitur
kampanjën e fuqishme “Shkunden Çmimet”.

Pra, gjatë gjithë muajit, në tërë Kosovën, konsumatorët do të kenë mundësi të përfitojnë pafund
nga zbritjet e mëdha në shumë artikuj ushqimorë, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake,
enë të ndryshme për gatim dhe servim, mjete pastrimi dhe kopshti, si dhe modele te ndryshme te
veshmbathjeve për femra, meshkuj dhe fëmijë!

Urime Muaji i Ramazanit!
Viva  Fresh  Store
 /Artikull i sponsorizuar/

Shpërndaje në: