Shpellën e kthen në shtëpi moderne

Shpellën e kthen në shtëpi moderne

Pasi shpenzoi 160,000 funte dhe 1,000 orë duke gërryer dhe gdhendur nëpërmes disa tonëve gurë, 38-vjeçari më në fund e shndërroi shpellën në një shtëpi luksoze që ka Wi-Fi, ujë dhe ngrohje nën dysheme.

Mastropietro ishte pronari i një kompanie të suksesshme në Australi, atje ku ai jetoi për dy dekada, derisa u diagnostikua me sklerozë më 2007, që e la atë përkohësisht të paralizuar, transmeton Gazeta Express

Ai tha: “Dëshirova të jem në një vend ku jam më i lumtur dhe më i shëndetshëm”. Shpella, e cila është përdorur si një shtëpi katër-dhomëshe për 300 vjet, u braktis në vitin 1940

Ai e bleu shpellën, e rregulloi dhe e shndërroi në një shpellë moderne, të cilën mund ta shihni më poshtë se si duket.

61

Location - Wyre Forest, nr Kidderminster
Location – Wyre Forest, nr Kidderminster

345

Shpërndaje në: