“Shqipëri – Francë do të përfundoj 1:1”

“Shqipëri – Francë do të përfundoj 1:1”

Krye bashkiaku i qytezës së vogël franceze të Perros Guirec, Erven Leon, ka bërë një parashikim për ndeshjen mes Shqipërisë dhe Francës.

Kombëtarja shqiptare është grumbulluar në qytezën e vogël franceze të Perros Guirec. Krye bashkiaku i kësaj qyteze, Erven Leon ka mirëpritur kuqezinjtë, derisa vendin e ka stolisur me flamur kuqezinj.

Shpërndaje në: