Shqipja: Nuk jam vajzë për një natë

Shqipja: Nuk jam vajzë për një natë

Gjatë natës së djeshme, banorët e Big Brother VIP Kosova, Shqipja dhe Adri diskutuan gjerë e gjatë .

Ato që i tha Shqipja për veten e saj gjatë kësaj bisede, ishin gjëra që ajo nuk i kishte thënë më parë .

“Unë  nuk jam shumicë , unë jam një person që gjendet një  herë në jetë dhe një person që është i rrallë, dhe i’a di vetes time, prandaj unë nuk mundem të përfundojë me këdo”, është shprehur Shqipja.

Ajo me tutje vazhdoi të thoshte se “ajo mund të bëjë ‘one night stand’, por nuk i preferon ato pasi që nuk është një vajzë e tillë ”.

Për të kuptuar më shumë, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm:

Shpërndaje në: