Shqiponjat që trajnohen për rrëzimin e dronëve

Shqiponjat që trajnohen për rrëzimin e dronëve

Qeveria holandeze ka mirtatuar plan të veçantë për t’i trajnuar shqiponjat kundër dronëve.

Ky plan, parasheh që të rrëzohen dronët të cilët qeveria konstaton se paraqesin rrezik për sigurinë kombëtare.

Holanda ka punuar për një kohë të gjatë që të gjejë mënyrën se si t’i trajnojë shqiponjat për rrëzim të droneve dhe pas një punë të gjatë me ekspertët, ka arritur që të fillojë trajnimin e shqiponjave të para…

 

Shpërndaje në: