Shqiptari që u konvertua në ortodoks dhe nga Arif e bëri emrin Aleksandar Gorski (Video)

Shqiptari që u konvertua në ortodoks dhe nga Arif e bëri emrin Aleksandar Gorski (Video)

Kisha ortodokse e Tetovës, ia plotësoi dëshirën Arifit dhe e konvertoi.

Kur u pyet nga gazetarët se si po ndodhet, ai tha se është shumë i lumtur që ka gjetur kopenë e humbur.

E kur u pyet si e ka emrin tani, Arifi tha se si quhet Aleksandar Gorski.

Shpërndaje në: