Sinani: Pas vdekjes së Deharit, Qeveria duhet të jap dorëheqje

Sinani: Pas vdekjes së Deharit, Qeveria duhet të jap dorëheqje

Ai ka thënë se pret që Qeveria të jap dorëheqje, sipas tij, sot në Republikën e Kosovës, Shtetin e Pavarur, Të Lirë e Demokratik, të vdes një i ri në burg është shumë shqetësuese.

Ky është postimi i plotë:

Dje ishte lajmi me i vështir në jetën time.

Vdekja e Astrit Deharit në Burgun e Qarkut në Prizren me përkujtoi ditën e 6 Janarit 1987 kur dy gardian dhe dy UDB – se me përcollën gjysme të vdekur nga Burgu i Qarkut të Gjilanit për në Burgun Qendror të Beogradit ( Burgun famëkeq CZ )

Atëherë i pata thëne vetës, duro ka edhe me keq. IA DOLA.

Sot në Republikën e Kosovës, Shtetin e Pavarur, të Lire e Demokratik, të vdes një i ri në burg kjo është shqetësuese për mua.

Pres shume që nesër ( e Hëne ) Qeveria të jap DOREHEQJE.

Familjes Dehari ngushëllimet me të sinqerta nga unë personalisht dhe Qytetaret e Komunës se Kamenicës.

N g u s h l l i m e !

Shpërndaje në: