S’ka balotazh: Bekim Jashari e humb Skenderajn, fiton Fadil Nura me 56.2 %

Periskopi.com Lajme

Sipas sondazhit të fundit nuk do të ketë balotazh në Komunën e Skenderajt dhe Fadil Nura i PDK-së del fitues me 56.2 % të votave.

Në këtë matje të opinionit publik kanë marrë pjesë 800 respodentë dhe i njëjti është realizuar më 6 tetor.

Rezultatet e sondazhit të Klan Kosovër kur hiqen kategoritë e papërcaktuara dhe shpërndahet vota e tyre: Fadil Nura (PDK) 56.2 % dhe Bekim Jashari (kandidat i pavarur) 43.8 %.

Në ndërkohë rezultati i sondazhit kur përfshihen edhe kategoritë e papërcaktuara, pra ata që janë deklaruar se nuk e dinë se për kë do të votojnë është:

Fadil Nura (PDK) 52.6 %, Bekim Jashari (kandidat i pavarur) 41 % dhe Nuk e di (6.4 %).