Skenderaj, me më së shumti qytetarë të përfshirë në luftën e ISIS-it

Skenderaj, me më së shumti qytetarë të përfshirë në luftën e ISIS-it

Skenderaj është rajoni me më së shumti qytetarë të përfshirë në luftën e ISIS-it në Irak dhe Siri. Prej fillimit janë vrarë pesë qytetarë nga kjo komunë, disa janë kthyer, ndërsa edhe dhjetë qytetarë të tjerë vazhdojnë të luftojnë përkrah grupeve terroriste atje. Kështu kanë deklaruar zyrtarë të Policisë së Kosovës në debatin e organizuar në Skenderaj në temën: “Roli i institucioneve lokale në parandalimin e ekstremizmi fetar”.

Sipas shifrave del se komuna e Skenderajt është rajoni me më së shumti qytetarë të përfshirë në luftën e ISIS-it në Irak dhe Siri.

 

 

 

Shpërndaje në: