Tolerimi i naftëtarëve nga shteti

Tolerimi i naftëtarëve nga shteti

Tash e dy vjet kompanitë e naftës kanë refuzuar që të pajisjen me sistemin e veçantë të fiskalizimit. Vetëm 50 kompani të naftës me 150 pika të shitjes së karburantit ishin fiskalizuar në fund të vitit 2013 dhe në fillim të vitit 2014. Procesi ishte ndalur dhe pa fiskalizuar kanë mbetur edhe rreth 600 pika të shitjes së karburantit apo 550 kompani

Shpërndaje në: