Tri gjëra bëjnë të gjesh kënaqësinë në punë

Tri gjëra bëjnë të gjesh kënaqësinë në punë

Që njerëzit të jenë të kënaqur me punën që bëjnë, janë të domosdoshme tri gjëra , sipas John Ruskin, kritik arti e sociolog anglez i Epokës viktoriane.

Ato janë:
– Puna duhet të jetë e përshtatshme për punëtorin,
– Nuk duhet të bëjë më shumë seç mundet dhe
– Njerëzit duhet të kenë një ndjenjë suksesi në atë që bëjnë.

Shpërndaje në: