Trump fliste për punë, por ja ç’po bënte Melania me Putinin nga ana tjetër

Trump fliste për punë, por ja ç’po bënte Melania me Putinin nga ana tjetër

Në takimin e G20 në Hamburg ku u zhvillua edhe takimi diplomatik midis Trump, Putin, Merkel dhe Xi Jinping, u zhvillua një darkë miqësore pas bisedimeve.

Ndërkohë që Presidenti i SHBA ishte ulur në anën tjetër të tryezës dhe po bisedonte me gruan e presidentit argjentinas Juliana Awada, bashkëshortja e tij Melania gjeti shoqëri të mirë tek Putin.

Zonja e parë e SHBA-së, e cila u rrit në Slloveni, di disa gjuhë, duke përfshirë edhe gjermanishten, të cilën gjithashtu e flet edhe Presidenti rus.

Nga fotot duke qartë se komunikimi mes tyre ka qenë më se i “ngrohtë” dhe shfaqen me doza humori pranë njëri tjetrit.

 

Shpërndaje në: