UBO shkakton ‘ethe’: Ja çfarë informatash jep pak para publikimit të sondazhit

Periskopi.com Lajme

Valon Feka i UBO-së ka dhënë disa informacione lidhur me atë se si shkoi procesi zgjedhor sot.

Ai thotë se krahasuar me vitin 2017, ne Prishtinë grup-moshat e reja, nuk kanë dalë suhmë në votime.

Kjo e afekton fushatën, thotë ai.

Duke marrë shembull Rahovecin, ai thotë se zona është e ndarë në votues nga fshatrat dhe ato në qytete.

“Nëse dalja ka qenë më e vogël, do të afektohet një kandidat atje, nëse dalja në qytet ka qenë me madhe, rezultatet do të jenë për kundërkandidatin më të mira atje”, thotë ai./Periskopi