Vajza 2 vjeçare kërkoi ndihmën e Policisë për t’i veshur pantollonat

Vajza 2 vjeçare kërkoi ndihmën e Policisë për t’i veshur pantollonat

 

Meqenëse fëmijëve në ditët e sotme u rasits të jenë shumë vetëm nënat duhe ti kshillojnë ata se ku duhet kërkuar ndihmë kur ata janë në rrzik.

Kjo vajzë dy vjeçe kishte nevojë pë ndihmë. Por ndihma e saj ishte shumë e çuditshëme. Ajo vetëm kishte nevojë ti vishte pantollonat e saja.

Dhe për këtë u adresua tek numri që nëna e saj e kishte kshilluar. Dhe ai ishe numri i policisë.

Shpërndaje në: