Vazhdojnë problemet për Gjokoviqin: Mund të shpallet non-grata në ShBA

Periskopi.com Sporti

Por jo vetëm kaq për shkak të mos vaksinimit të tij ai mund të penalizohet të mos marri pjesë edhe në tunre të tjera, duke qenë një dështim i madh për të dhe gjithë botën e tenistit.

Dy turnetë kryesore që zhvillohen në pranverë, ai i Indian Uells dhe Majemi, kanë vendosur gjithashtu rregulla fikse për sa i përket çështjes së vaksinimit të detyrueshëm.

Në këtë situatë pritet që e njëjta situatë të ndodhë edhe në US Open duke nxjerrë praktikisht “non grata” tenistin serb në të gjitha aktivitetet në SHBA.