Veseli flet për “Pronto 2”, thotë se bëjnë shaka mes vete

Veseli flet për “Pronto 2”, thotë se bëjnë shaka mes vete

Ai ka thënë se ato biseda ka qenë çështje e shakave që mund të ndodhin në telefon, transmeton Koha.net.

“Ju po folni për çështje të shakave që mund të ndodhin në telefon. Ju kur folni në telefon, a bëni shaka ju. Ne bëjmë shumë shaka. Unë kam qenë me fëmijët e mi dhe pastaj në një pjesë ku tentohet të moralizohet që nuk ka të bëj me mua fare”, tha Veseli.

Shpërndaje në: