Vokrri: Me ndërkombëtarizimin e futbollit, Serbia i çon duart nga Kosova

Vokrri: Me ndërkombëtarizimin e futbollit, Serbia i çon duart nga Kosova

Fadil Vokrri ka udhëhequr futbollin kosovar drejt dy fitoreve të mëdha në ditët e fundit – pranimin në UEFA dhe FIFA. Por, kreu i Federatës së Futbollit të Kosovës thotë se fitoren më të madhe nga gjithë kjo do ta marrë shteti.

Shpërndaje në: