Xhavit Haliti dhe Blerim Latifi rehatojnë familjarët në Kuvendin e Kosovës

Xhavit Haliti dhe Blerim Latifi rehatojnë familjarët në Kuvendin e Kosovës

 

Vala e punësimeve familjare të deputetëve në Kuvend siç duket nuk ka të ndalur. Derisa dikush rahaton motrën, ka të tjerë që kujdesën edhe për punësim të mbesave e kunatave.

Në njoftimin për hapjen e konkusit për punësim në këtë Institucion, që posedon Gazeta Fjala, shohim se Blerta Zekaj, kunata e nënkryetarit Xhavit Haliti, është përzgjedhur si zyrtare ligjore për mbështetje të Kuvendit dhe seancës plenare.

 Menjëherë pas kunatës së Halitit, pozitën si zyrtare për marëdhënie dy palëshe e ka fituar Bukurije Rukolli, mbesa e Blerim Latifit i është këshilltar për media i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, shkruan Gazeta Fjala.

Shpërndaje në: