Xhemati i Zeqirija Qazimit përplaset me gazetarët e RTK-së (Video)

Xhemati i Zeqirija Qazimit përplaset me gazetarët e RTK-së (Video)

Ndjekësit e hoxhës kanë kërcënuar ekipin e RTK-së gjatë raportimit për arrestimin e  Zekirija Qazimi. Ata madje kanë akuzuar gazetarët duke ofenduar edhe me fjalë të rënda. “Pse s’keni shku me ndonjë xhami tjetër, ju jeni je zagar të shtetit”, thotë njëri prej tyre, transmeton Indeksonline

Xhemati X: Ku e gjetet bash këtë xhami?

Gazetari i RTK-së: Athu pse, eh po tash jo gjithë xhamive ju ka arrestu hoxha?

Xhemati X: Ju jeni të paguar prej jahudive?

Gazetari i RTK-së: Çfarë mendoni për ISIS-in

Xhemait X: S’mendojmë asgjë por sheriatin e Allahut e du dhe e është garantu…

(Min 22:54)

https://www.youtube.com/watch?v=FFE7JGrNNg8

Shpërndaje në: