100 filxhana kafe të transformuar në një pikturë mahnitëse

100 filxhana kafe të transformuar në një pikturë mahnitëse

James Patrick  është një artist që bëri një pikturë me 100 filxhana kafe, dhe si përfundim doli diqka mahnitëse.

Shpërndaje në: