14 mijë votues amerikanë pyeten për Trump e Clinton, të shqetësuar me njërin

14 mijë votues amerikanë pyeten për Trump e Clinton, të shqetësuar me njërin

Politico ka pyetur rreth 14 mijë votues amerikanë për 40 karakteristika të ndryshme të Trumpit e demokrates Hillary Clinton.

Atributet më të shpeshta për Trumpin që shqetësojnë votuesit amerikanë lidhen me kokëfortësinë, arrogancën, pikëpamjet, seksizmin, ndryshimin e mendjes si dhe pamaturinë e tij.

Ndërkaq, ajo që i shqetëson tek Hillary Clinton është dyshimi se demokratja është më e korruptuar se Trump. Megjithatë, Clinton çmohet për eksperiencën e saj. /Periskopi/

Shpërndaje në: