2 vjeçari Joel Qarkaj ka nevojë për ndihmën tuaj

2 vjeçari Joel Qarkaj ka nevojë për ndihmën tuaj

Joel Qarkaj, 2 vjeçar ka nevojë për ndihmën tuaj, pasi vuan nga Tumori në kokë.

Ndiqni më poshtë hapat se si mund ta ndihmoni:

NDIHMË PËR SHËRIMIN E BIRIT TONË JOEL (BURIM) QARKAJ

Të ndëruar vëllezër dhe motra kudo që jeni,

Ju informoj se djali im Joel Qarkaj, i cili është vetëm 2 vjet e gjysëm është i prekur nga Tumori në kokë 42x43x42mm me ngritje inhomogjene të intensitetit të sinjalit post kontrast.
Momentalisht djali ynë është duke u mjekuar në Spitalin e Pediatrisë Neurologjike në Prishtinë dhe presim ndihmën e juaj që t’na ndimoni materjalisht në mënyrë që sa më shpejt ta dergojmë për shërim jashtë vendit.

Të gjeturat tregojnë për formacion ekspanziv infratentorial, i cili në radhë të parë mund t’i përgjigjet meduloblastomës me hidrocefalus konsekutiv jokomunikues në fazën fillestare të dekompenzimit.

Shpresat tona i kemi vetëm të Zoti i Plotfuqishëm, pastaj të njerëzit e vullnetit të mirë.

Rasti në fjalë duhet me urgjencë të mjekohet jasht vendit, në Republikën e Turqisë dhe pas shumë konsultimeve me mjekët përgjegjës në Turqi, na kanë informuar që kostoja për fillim është 30.000€

Prandaj, kërkojmë nga të gjithë shqiptarët e vullnetit të mirë që t’na ndihmojnë materjalisht që ta shërojmë djalin tonë i cili është duke vuajtur nga Tumori në kokë.

Numri i xhirollogarisë është si vijon:

BKT
IBAN Number: XK05 195300 167 002 1191
Numri kontaktues i prindit: Burim Qarkaj: +38349489657
Nr.i Llogarise se nenes
TEB 20 22 0001682873 12
Nr.Tel: +383 49 553 772

Shpërndaje në: