41 mijë pensionistë s’u lajmëruan si të gjallë, mund të mbesin pa para

Periskopi.com Lajme

Mbi 41 mijë persona nuk janë paraqitur ende në sportelet e Departamentit të Pensioneve për të vazhduar pensionin.

Këtë statistikë e dha Skënder Asllani, zëvendësdrejtor i këtij sektori.

Sipas tij, nëse deri të premten nuk paraqiten atëherë më s’do të ketë para për ta.

Por, nëse gjatë këtij afati e kanë pasë të pamundur të duken te këto sportele për shkaqe shëndetësore ose tjera atëherë këtë mund ta bëjnë muajin e ardhshëm dhe të paguhen për dy muajt.