5 këngët shqipe me më së shumti klikime në Youtube

5 këngët shqipe me më së shumti klikime në Youtube

Klikimet në Youtube në një mënyrë tregojnë suksesin e këngës. Edhe pse ato nuk garantojnë në kualitetin e saj. Në këtë listë kemi radhitur 5 këngët më të klikuara shqiptare. Kënga me më së shumti klikime është e kënduar nga Silva Gunbardhi, Mandi dhe Dafi  e cila titulluhet “Te ka lali shpirt” e cila numëron plot 183,528,603. Ndërsa e pesta në këtë listë është kënga e Dhurata Dorës, e cila titullohet A Bombi. Kjo këngë numëron plot 29,443,805 klikime.

Shpërndaje në: