A do të jetë ky filmi më i gjatë?

A do të jetë ky filmi më i gjatë?

 

Vetëm ‘trajlleri’ i këtij filmi është 7 orë.  Është një film eksperimental suedez dhe quhet ‘Ambiance’ . me regji të Anders Weberg, ky film pritet të dalë në dhjetor 2020 dhe do zgjasë 720 orë.

 

Shpërndaje në: