A do të ndahen Beyonce me Jay Z?

A do të ndahen Beyonce me Jay Z?

Kohëve të fundit ka pasur shumë thashetheme rreth lidhjes së Beyonce me Jay Z, sidomos pas lancimit të albumit të saj të ri.   Por, ajo ka mohuar çdo gjë dhe maretsa e tyre duket mjaft e qëndrueshme.

Shpërndaje në: