A e kishte pranuar vizën C Gili në vitin 1995

A e kishte pranuar vizën C Gili në vitin 1995

Kosova si shtet i izoluar gjithmonë i ka shikuar mundësitë e udhëtimit jashtë saj. Në rrethana të ndryshme disa kanë arritur të pisen me vizën C. Ky lloj i vizës ka shumë benificione, dhe me anë të saj shumë djem të cilët kanë jetuar jashtë vendit e kanë përdorur si joshje për femrat e vendit tonë. Një situatë e tillë është e krijuar është në këtë këngë ku këngëtares Gili i ofrohet një ofertë e tillë për vizën C, por që ajo e refuzon.

Shpërndaje në: