A është Adriatik Kelmendi Vëllai i Madh i BBVK ?

A është Adriatik Kelmendi Vëllai i Madh i BBVK ?

Sonte është finalja e Big Brother VIP Kosova, ku do të shpallet fituesi i edicionit të parë të këtij formati.

E në lidhje me këtë në emisionin “Info Magazinë”, ka folur Drejtori i Përgjithshëm i televizionit Klan Kosova, Adriatik Kelmendi, ku është pyetur se a është ai “Vëllai i Madh”.

Kelmendi është përgjigjur, duke treguar nuk është ai “Vëllai i Madh”, por këtë rol e ka një personazh, i cili nuk do të zbulohet.

“Jo jo, unë jam njëri nga personat përgjegjës, duke qenë një projekt i përbashkët Klan Kosova dhe ArtMotion, unë jam një nga bashkëdrejtorët, bashkë me z.Kushtrim Gojani, por rolin e “Vëllait të Madh” natyrisht se e ka një personazh të cilin nuk e zbulojmë dhe rol të madh natyrisht ka edhe produksioni me Yllkën, Alaudinin, Libertën, Liridonin, Floretin, Valonin dhe shumë të tjerë që kanë qenë drejtpërdrejtë të përfshirë”, u shpreh ai.

Shpërndaje në: