A është Enca shtazënë?

A është Enca shtazënë?

Enca Haxhia ishte e ftuar në emisionin “Zona e Lirë”. Ajo gjat intervistës ka zgjuar polemika rreth shtatzanisë së mundshme. Këtë e ka bërë duke pohuar se: “Kam emocione të vjella dhe shumë siklet më duken si simptoma shtatzanie”. Se a është me të vërtet shtatëzënë Enca apo jo, do ta kuptojmë ditët në vijim.

Shpërndaje në: