A është ky pylli më i veçantë në botë?

A është ky pylli më i veçantë në botë?

Në fund të prillit dhe fillim të majit në Belgjikë,  pylli ‘Hallerbos’ mbulohet me një qelim të kaltër me zambakë.   Lulet do vazhdojnë të mbushin këtë park të jashtëzakonshëm  së paku edhe një javë, për shkak të kushteve atmosferike.

Shpërndaje në: