Akademia malazeze e Shkencave dhe Arteve fyen shqiptarët

Akademia malazeze e Shkencave dhe Arteve fyen shqiptarët

Në Fjalorin e Akademisë malazeze të Shkencave dhe Arteve (CANU- Crnogorska Akademija Nauka i Umjetnosti) të botuar disa ditë më parë, në mes tjerash shkruan se shqiptarët janë agresorë, okupatorë dhe se kulturën e gjuhën përmes agresionit ua imponojnë të tjerëve me qëllime për t’i “albanizuar”.

Shpërndaje në: